Back to jobs

INXHINIER HIDROTEKNIK

0.00 ★Salillari Shpk– Tiranë , AL
Përshkrimi i punës

Kompania "SALILLARI shpk" kerkon te punesoje INXHINIER HIDROTEKNIK

PERSHKRIMI I POZICIONIT

Inxhinieri Hidroteknik ka si detyre funksionale organizimin dhe drejtimin e punimeve hidraulike ne perputhje me projektin, preventivin, specifikimet teknike dhe standardet, grafikut te miratuar deri ne fazen e dorezimit te objektit.

DETYRAT KRYESORE

  • Ndjek ecurine e punimeve hidraulike ne faza, qe nga projekti deri ne kolaudimin perfundimtar.
  • Planifikon, organizon dhe mbikqyr punen e grupit te hidraulikeve.
  • Harton dhe kontrollon situacionet mujore.
  • Pergatit dhe koordinon gjith dokumentacionin e duhur tekniko-ligjor per marrjen e lejeve perkatese ne institucionet vendase.
  • Pergatit dhe monitoron grafikun e zbatimit te punimeve hidraulike ne perputhje me grafikun e pergjithshem te projektit.

KRITERET E KERKUARA

Edukimi/ Kualifikimi

Të ketë përfunduar Fakultetin e Inxhinierise Hidroteknike

Gjuhe te huaja

Anglisht ne nivel te larte

Njohuri kompjuterike

Microsoft Office, Project, Autocad.Sap. Etap

Mosha

Deri 45 vjeç

Eksperienca e kerkuar

Mbi 5 vjet eksperience.

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne duke derguar C.V., me foto, ne adresen e-mail: hr@salillari.al Numer kontakti: +355 68 20 55 689Detaje rreth punës

Vendndodhja : Tiranë
Lloji i punes : Full Time
Adresa : Bilal Sina